NAGYKERESKEDELEM

 

Az EXIMPO Kft. 1990 alakult, 100%-ban magántulajdonban lévő magyar családi vállalkozás. 1994-ben cégünk felvásárolta, majd beolvasztotta a fűszerpaprika feldolgozásával foglalkozó Bogyiszló Vidéki Paprikamalom Kft-t, és ezzel elindult azóta is legmeghatározóbb tevékenysége. Korábban a húsipari vállalatok fűszerellátása volt az elsődleges célirány, majd 2010-ben Fűszerbár néven elindítottuk saját gasztro ágazatunkat, így vált teljessé szolgáltatási körünk.

Fűszer nagykereskedésünk fő profilja a fűszerpaprika, fűszerek és saját keverésű fűszerkeverékeink csomagolása és forgalmazása. Cégünk eladásának legnagyobb volumene a fűszerpaprika, melynek feldolgozására modern őrlősorral rendelkezik: kalapácsos és köves őrléssel, homogenizáló tartállyal. Üzemünkben a szegedi és kalocsai tájkörzeteken termesztett paprikát dolgozzuk fel, melyet leszárítva veszünk meg, majd őröljük, homogenizáljuk és csomagoljuk. Emellett import paprikát is forgalmazunk különböző minőségben. Paprika őrlést és csomagolást bérmunkában is vállalunk. A paprikák teljes palettáját forgalmazzuk édes és csípős változatban is. 

Fűszerkeverékeinket és fűszersóinkat saját know-how alapján gyártjuk, mesterszakácsok közreműködésével kidolgozott receptúráink alapján. Termékeinek nemcsak látványosak és dekoratívak, de harmonikus, tartalmas és telt ízviláguk révén méltán válnak az ételek valódi ízesítőivé. Jelenleg közel 100 féle verzióval dolgozunk, és emellett egyedileg is készítünk ügyfeleink számára keverékeket.

Termékeink prémium minőséget képviselnek, melyet hosszútávon is tartani tudunk, elérhető, versenyképes áron. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas szintű, rugalmas kiszolgálására, és a folyamatos ügyfélkapcsolat ápolására. Ügyfeleink folyamatosan számíthatnak szakértelmünkre és előremutató együttműködésünkre.

Beszerzési forrásainkat gondosan megválogatjuk, régóta működő partnerkapcsolatokat ápolunk. Törekszünk a Magyarországon termelt fűszerek itthoni beszerzésére, és folyamatosan figyeljük az új források lehetőségét is.

Az egészséges táplálkozás és életmód híveiként jelentős paleo fűszerkeverék kínálattal rendelkezünk, melyek só- és adalékmentesek.

Az esetek nagy többségében kézi, manufakturális jelleggel történik a csomagolás, hiszen konkrét megrendeléseket elégítünk ki, nem raktározunk nagy mennyiségeket.

Munkatársaink megbízható, értékes munkaerőink, a magas színvonalú kiszolgálást a csapatmunka biztosítja.

A piaci igények és trendek szem előtt tartásával különféle kiszerelésekben és egyedi kérésre is kiszolgáljuk partnereinket. 

Kiszereléseink: 

250 gr, 500 gr, 1000 gr, 5 kg, 10 kg, és lédig (15, 20, 25 kg).

Szállítás:

A késztermékeket a megrendelő igénye szerinti kiszerelési egységbe csomagoljuk, dobozoljuk, és készítjük elő.

Országszerte szállítunk, és szállíttatunk futárszolgálattal, szerződéses kapcsolatban.
Szállítási napjaink: kedd, szerda, péntek.
Az áru 24 órán belül megérkezik a kért címre, pénteki feladás esetén hétfőn.    

Termékeinket széles partneri körben értékesítjük: húsipari vállalatok, üzemek, éttermek, szállodák, közétkeztetők, édességgyártó cégek, kis- és nagykereskedések.

A megbízható minőséget az ISO rendszer működtetése is garantálja.

Nagykereskedésünk csak adószámmal rendelkező cégeket szolgál ki.

Telephelyünk az 1939-ben épült Bogyiszlói Paprikamalom épülete. 

            

Lépjen velünk kapcsolatba:

Központ - feldolgozó, csomagoló, raktár: 7132 Bogyiszló, Balassa u.1.

Bogyiszló, Központ – Halmai Zoltán, cégvezető

Telefon: +36 30 9460 437

E-mail: eximpo@eximpo.hu

 

Fűszerbár Nagykereskedelem, Kiskereskedelmi webshop – Halmai Judit, ügyvezető

Telefon: +36 20 3656 319

E-mail: info@eximpo.hu

Ingyenes szállítás
Ingyenes házhozszállítás

50.000 Ft értékű vásárlástól