Gyökereink

Családi vállalkozásunk 1990-ben alakult, alapvetően a húsipari vállalatok fűszerellátására szakosodva. 2010-ben Fűszerbár néven elindítottuk gasztro ágazatunkat, melynek fő profilja a fűszerpaprika, monofűszerek és saját keverésű magas minőségű fűszerkeverékeink gyártása, csomagolása és forgalmazása. Kezdetektől fogva meghatározóan széles termékválasztékot kínálunk mindhárom termékcsoportunkból, palettánkon több 100 féle termékből választhat. A piaci igények és trendek szem előtt tartásával különféle kiszerelésekben és egyedi kérésre is kiszolgáljuk partnereinket. Fűszerkeverékeinket és fűszersóinkat saját know-how alapján gyártjuk, jelenleg közel 100 féle mixtúrával dolgozunk. Gondosan megválogatott alapanyagokból, kézzel készített termékek, mely biztosítja az állandó frissességet és finom aromát.

Jelen


2020 decemberében indítottuk útjára kiskereskedelmi vonalunkat a Fűszerbár Webshop-ot, mely vállalkozásunk jövőbe mutató iránya. Széles és különleges választékot alakítottunk ki az egészséges, tudatos vásárlói igények kielégítésére: adalék- , tartósítószer és színezékmentes, paleo fűszerkeverék szortimenttel, saját gyártásban.

Folyamatos ötletelésben vagyunk, izgalmas, egyedi, minőségi megoldásokra törekszünk. 

Partnerek vagyunk termékfejlesztésben, érdekes hiánypótló megoldások kialakításában, saját keverékek megalkotásában, és szívügyünk az értékteremtés.


  Alapelveink

  A minőség a legjobb összetevő
  Szeresd és értsd a vev
őidet, a többi megy magától. 
  Éljen a kreativitás, légy más és szenvedélyes. 
  Társadalmi felel
ősségvállalás – a Magyar Élelmiszerbank munkáját támogatva is igyekszünk tenni azért, hogy a világ egy jobb hely legyen élni.

Ingyenes szállítás
Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft értékű vásárlástól