Gyökereink

Gasztronómiai egységeket kiszolgáló nagykereskedelmünk 1990-ben alakult, magántulajdonban lévő családi vállalkozás. Cégünk minőségi fűszerek, különleges fűszerkeverékek és magyar paprika gyártásával, csomagolásával és forgalmazásával foglalkozik. Több mint 100 féle fűszerkeveréket készítünk gondosan válogatott, friss alapanyagokból, gazdag ízvilággal. Széles és minőségi kínálatunk bőséges lehetőséget biztosít partnereink számára. A legújabb piaci trendeket követve folyamatosan alakítjuk portfóliónkat, és egyedi kérésre is kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Elkötelezettek vagyunk, hogy izgalmas fűszermegoldásokat hozzunk létre, miközben tiszteletben tartjuk hagyományainkat.


Jelen


Széles és különleges választékot alakítottunk ki kiskereskedelmi webshopunkban, az egészséges, tudatos vásárlói igények kielégítésére: só- és adalékmentes fűszerkeverék szortimenttel, saját gyártásban.

Folyamatos ötletelésben vagyunk, egyedi, merész megoldásokra törekszünk. 

Partnerek vagyunk termékfejlesztésben, érdekes hiánypótló megoldások kialakításában, saját keverékek megalkotásában, és szívügyünk az értékteremtés.


  Alapelveink

  A minőség a legjobb összetevő
  Szeresd és értsd a vev
őidet.
  Éljen a kreativitás, légy más és szenvedélyes. 
  Társadalmi felel
ő
sségvállalás – a Magyar Élelmiszerbank munkáját támogatva is igyekszünk tenni azért, hogy a világ egy jobb hely legyen élni.

Ingyenes szállítás
Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft értékű vásárlástól