A kávézást sokan éljük meg egyfajta énidőként, amely messze túlmutat a megfelelő mennyiségű és minőségű koffein bevitelén, a hangsúly a kávézás élményén van, amelynek fokozására számos megoldás létezik, de korántsem mindegyik egészséges. 

A jelenleg piacon lévő különféle, ízesítők mellett alternatívaként bemutatkozik az egyedülálló MY SPICY CUP, kávéfűszer-kollekció (COFFEE SPICES), amely valódi illatokkal, ízekkel élményekkel, érzésekkel fűszerezi meg, teszi még teljesebbé a kávénkat és az életünket, mindemellett egy olyan létező piaci igényre adta meg a választ, amely már egy ideje jelen van a kávézók életében, de valós és jó megoldás korábban még nem született rá.  

Az egyedülálló My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció a fűszerek varázslatos világába kalauzolja a kávé szerelmeseit úgy, hogy közben nem elnyomja, hanem kiegészíti a kávés italok ízét.

Az innováció eredményeként született fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy alkalmas az otthoni használatra is, azaz a kávézókban megismert élmény otthon is reprodukálható.

A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek a jelenlegi piaci igényeknek, valamint az egészségtudatos koncepciónak. 

A cukor-, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.   

 

A fűszerkeverékek úgy lettek megálmodva, hogy „SPICE LATTE” is készíthető belőle, azaz kávé nélkül is élvezhetjük a különleges fűszereket illatát, élettani hatásait, így bátran felkerülhetnek a speciality kávézók kínálatába is.

 

A My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció választéka:

·       Coffy – klasszikus 

·       Pink Rose – harmonizáló - elegáns és ellenállhatatlan  

·       Curcuma Latte –egészségesen frissítő „GOLDEN MILK”

·       Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia

·       Choco Latte – rafináltan csokoládésTételek: 1 - 9 / 30 (4 oldal)
Ingyenes szállítás
Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft értékű vásárlástól