Szuperkönnyű csirkés paella
1 db csirkemellfilé
5 dl alaplé
15-20 dkg rizs
0,5 db piros kemény húsú paprika
1 kis fej vöröshagyma
2 db paradicsom
10-15 dkg Paella fűszerkeverék
petrezselyem, vagy koriander zöld
3 ek olaj
Elkészítés
- A csirkét megtisztítjuk, kockákra vágjuk, kevés olajon pirítjuk. Hozzáadjuk a felaprított hagymát, a mini kockára vágott paprikákat és paradicsomot. Összefőzzük, majd félretesszük.
- Elkészítjük az 5 dl alaplét, majd folyamatos kevergetés mellett beleszórjuk a rizst.
- Amikor a rizs elkészült, még meleg állapotában hozzákeverünk 2 evőkanál Paella Fűszerkeveréket.
- Tálba öntjük, majd összekeverjük a húsos résszel.
Melegen tálaljuk, petrezselymet, vagy koriander zöldet szórhatunk a tetejére.
Kapcsolódó termékek
Új hozzászólás
Az email címed nem lesz látható.*
Nincs hozzászólás